SON DAKİKA
Hava Durumu

Yunanlılardan Yusuf Yazıcı'ya 'Atatürk' tehdidi!

Olympiakos'a imza atan Yusuf Yazıcı, Yunanlılar tarafından Atatürk paylaşımı yapmaması konusunda tehdit edildi.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2024 16:07
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2024 16:08
Kaynak: Bursada Bugün
Yunanlılardan Yusuf Yazıcı'ya 'Atatürk' tehdidi!

Geçtiğimiz sezonun sonunda Lille ile sözleşmesi sona eren Yusuf Yazıcı Ligue 1 ekibinden ayrıldı. Yaz transfer dönemi boyunca pek çok Avrupa devi ile görüşmelerde bulunan yıldız futbolcu sezona kulüpsüz olarak girdi.

Ara transfer dönemine kadar kulüpsüz kalması beklenen Yusuf Yazıcı sürpriz bir kararla Olympiakos'un yolunu tuttu. Geçtiğimiz günlerde Atina'ya giden deneyimli orta saha 2027 yılına kadar sürecek olan sözleymeye imzasını attı. Transferi sosyal medya hesabından duyuran Yunan ekibi paylaşımında "Olympiakos'a hoşgeldin Yusuf Yazıcı" dedi.

Kırmızı-beyazlılarda ilk maçına çıkmak için gün saymaya başlayan Yusuf Yazıcı şimdiden Yunanistan'da olay oldu. Olympiakos'un holigan taraftar grubu Thyra-7, Yusuf Yazıcı'yı Atatürk paylaşımı yapmaması konusunda tehdit etti.

Thyra-7 açıklamasında, "Olympiakos ailesine üye olduğu sürece hiç kimsenin Yunanlıların katillerini övmesi yasaktır" dedi. Yusuf Yazıcı'ya bir uyarı da Olympaikos fanatiği sunucu Takis Tsoukalas'tan geldi.

Takis Tsoukalas bir Youtube kanalında yaptığı konuşmada Yusuf Yazıcı için "Gelecek, futbolunu oynayacak, parasını alacak ve tubeki (Yunan halk dansı) yapacak. Eğer Kemal'den (Atatürk) başlarsa, başka ne olur bilmiyorum" ifadelerini kullandı. Thyra-7, Yusuf Yazıcı'nın transfer olacağı iddiaları üzerine bir açıklama paylaşmış ve "Olympiakos ailesinde Yunanlıların katliamlarını övmek yasaktır" demişti. Geçtiğimiz sezon Panathinaikos'ta kiralık olarak forma giyen Samet Akaydın'da 19 Mayıs'ta yaptığı Atatürk paylaşımı nedeniyle sezon bitmeden takımdan gönderilmişti.

Kaynak: Bursada Bugün

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.