SON DAKİKA
Hava Durumu

Real Madrid bombayı patlatıyor: Kenan Yıldız transfer mi oluyor?

Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in İtalya Serie A'da forma giyen 3 futbolcuyu önümüzdeki sezon transfer edeceği iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2024 15:36
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2024 15:36
Kaynak: Bursada Bugün
Real Madrid bombayı patlatıyor: Kenan Yıldız transfer mi oluyor?

Real Madrid Exclusivo'da yer alan habere göre Florentino Perez, 2025 transfer planları kapsamında gözünü İtalya Serie A'ya dikti.

Yükselişteki İtalyan liginden 3 futbolcuyu Real Madrid'e kazandırmak isteyen tarihin en başarılı başkanının hedefindeki ilk isim Atalanta'nın İtalyan stoperi Giorgio Scalvini. Şu anda sakat olan oyuncu kasım ayında sahalara dönecek.

20 yaşındaki Scalvini, Avrupa futbolunun en umut verici stoperlerinden biri olarak gösteriliyor. Perez, oyuncunun iyileştikten sonra eski seviyesine dönmesi halinde bu transfer için harekete geçecek. Oyuncunun maliyetinin 45 milyon euro olması bekleniyor ve Carlo Ancelotti tarafından bizzat istendi.

Perez'in hedefindeki diğer isim ise Michael Kayode. Fiorentina formasını giyen İtalyan sağ bek, Dani Carvajal'ın yerini dolduracak. Oyuncunun değeri 22 milyon euro.

Real Madrid'in Serie A'dan üçüncü transfer hedefi ise Juventus'ta oynayan milli futbolcumuz Kenan Yıldız. Kısa sürede değeri artan oyuncunun potansiyeline inanan Perez, 40 milyon euro değerindeki oyuncuyu da Real Madrid'e kazandırmak istiyor.

Kaynak: Bursada Bugün

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.