SON DAKİKA
Hava Durumu

Mert Günok Lyon maçında yok mu?

Mert Günok'un Lyon maçında oynayıp oynamayacağı, futbolseverler arasında merakla tartışılıyor. Milli kaleci, takımının bu önemli karşılaşmasında yer alıp almayacağı konusunda belirsizlik yaşatırken, taraftarlar da bu durumun sonucunu sabırsızlıkla bekliyor. Peki, Mert Günok Lyon maçında yok mu? Mert Günok Lyon maçında oynamayacak mı?

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2024 11:10
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2024 11:11
Kaynak: Bursada Bugün
Mert Günok Lyon maçında yok mu?

Beşiktaş Kulübü, kaleci Mert Günok'un sağlık durumu hakkında resmi bir açıklama yaptı. Futbolseverler, bu bilgilendirmenin içeriğini merakla takip ediyor. Beşiktaş, bu hafta hem Galatasaray derbisi hem de Lyon karşılaşması gibi iki önemli maça çıkacak.  Peki, Mert Günok Lyon maçında yok mu? Mert Günok Lyon maçında oynamayacak mı?

MERT GÜNOK LYON MAÇINDA YOK MU?

Beşiktaş Kulübü, kaleci Mert Günok'un sağlık durumu hakkında bir bilgilendirme yaptı. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan resmi açıklamada, "Futbol A Takımımızın Tümosan Konyaspor ile oynadığı müsabakadaki pozisyonda sol omzunda yaşadığı travma sonrası durumu değerlendirilen oyuncumuz Mert Günok'un MR görüntülemesinde sol omuz üst kas grubunda (supraspinatus) tendon yaralanması saptanmıştır." ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Bursada Bugün

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.