SON DAKİKA
Hava Durumu

Beşiktaş, Ali Şansalan'dan şikayetçi! Mağduruz

Beşiktaş Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, Trabzonspor maçının ardından "Biz hakemden 50 yıldır memnun değiliz! Rakibe birçok pozisyonda kart göstermedi, mağduruz! Bu iş böyle nasıl devam edecek?" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2024 22:56
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2024 22:58
Kaynak: Ensonhaber
Beşiktaş, Ali Şansalan'dan şikayetçi! Mağduruz

Beşiktaş Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, Trabzonspor maçı sonrası hakem kararlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

"ALLAH'TAN VAR MÜDAHALE EDİYOR"

Karşılaşma sonrası konuşan Feyyaz Uçar, şu sözleri sarf etti:

Rafa Silva'ya atılan tekmeler ne zaman bitecek? Kırmızı kart çözüm değil! Bu adamın futbol hayatı bitecekse, biz ne yapacağız? Çok ciddi bir yatırım yaptık, Allah'tan VAR müdahale ediliyor.

"MAĞDURUZ"

Penaltılarının verilmediğini söyleyen Feyyaz Uçar, şunları dedi:

Ciro Immobile'ye yapılan bir müdahale var, bize göre penaltı. Hakemden biz de memnun değiliz. Biz hakemden 50 yıldır memnun değiliz! Rakibe birçok pozisyonda kart göstermedi, mağduruz! Bu iş böyle nasıl devam edecek?

"HAKEMDE ÖYLE BİR FORMA GÖRMEDİK"

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ın "Hakemin yaptığı tek eksik şey bir şey vardı. Bence sahaya direkt Beşiktaş formasıyla çıksaydı çok daha rahat olurdu." sözlerine cevap veren Feyyaz Uçar, şu ifadeleri kullandı:

Bizim formamız siyah-beyaz, hakemde öyle bir forma görmedik. Mağdur biziz! İki pozisyonumuz var, Masuaku'nun pozisyonu var! O da tartışılacaktır, hakem yorumcuları gerekeni söyler.

Kaynak: Ensonhaber

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.