SON DAKİKA
Hava Durumu

Arda Güler'in sakatlığıyla ilgili yeni gelişme!

Galler Türkiye maçının 88. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Arda Güler'in durumuyla ilgili sıcak bir gelişme yaşandı.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2024 14:58
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2024 14:59
Kaynak: Bursada Bugün
Arda Güler'in sakatlığıyla ilgili yeni gelişme!

İspanya'da yayınlanan As gazetesi, Türkiye'deki kaynaklarına dayandırarak yaptığı haberde Arda'nın sakatlığının hafif olduğunu duyurdu.

Haberde, Arda Güler'in İzlanda maçı için kampta kalacağı ancak maçta oynayıp oynamayacağının henüz net olmadığı belirtilirken milli futbolcunun 14 Eylül'de oynanacak Real Sociedad Real Madrid maçına hazır olacağı vurgulandı.

Gazete Real Madrid kulübünün, Türkiye Futbol Federasyonu'yla temasta olduğunu ve şimdilik Madrid'e dönmesini gerektirecek bir problemin olmadığı bilgisinin kulübe verildiğini de ekledi.

FIFA virüsü nedeniyle MilitaoTchouameni ve Mendy'yi kaybeden Real Madrid, Arda Güler'den gelen haberle bir kez daha sarsılmıştı.

Sakatlığı hafif olduğunun anlaşılmasıyla İspanyol ekibi de rahat bir nefes aldı.

Real Madrid'de Real Sociedad karşısında orta sahada oynayabilecek sadece 3 oyuncu kalmıştı. Üçü de milli takım kamplarında olan ValverdeModric ve Arda Güler'den birinin daha sakatlanması halinde Ancelotti'nin zor duruma düşmesinden endişe ediliyordu.

Öte yandan Tchouameni'nin Real Sociedad maçına yetişme ihtimali olduğu ancak durumun halen net olmadığı da öğrenildi.

Kaynak: Bursada Bugün

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.