SON DAKİKA
Hava Durumu

DJ Burak Yeter: Kasımda uzaya gidiyorum

Ünlü modacı Pınar Kerimoğlu'nun her hafta birbirinden özel isimleri konuk ettiği YouTube kanalının bu haftaki konuğu, dünyaca ünlü DJ Burak Yeter oldu. Yaptığı remixler ve çıkardığı müziklerle milyonlarca izlenme sayısına ulaşan Burak Yeter, gelecek projeleri ve kariyeriyle ilgili çok özel açıklamalar yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2024 10:23
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2024 10:24
Kaynak: Bursada Bugün
DJ Burak Yeter: Kasımda uzaya gidiyorum

Dünyaca ünlü DJ Burak YeterPınar Kerimoğlu'nun YouTube kanalına konuk oldu. Ünlü isim, uzayda gerçekleştireceği müzik projesinin detaylarını paylaştı.

Özel olarak tasarlanan bir kapsülle uzaya çıkacak olan Yeter, 55 bin feet yükseklikte bir saatlik müzik performansı sergileyerek Guinness Rekorlar Kitabı'na girmeyi hedefliyor.

"HAYALİM ASTRONOT OLMAKTI"

Yeter, "Çocukluk hayalim astronot olmaktı ama DJ oldum. Şimdi ise çocukluk hayalimi gerçekleştirmenin eşiğindeyim," şeklinde konuştu. Yeter ayrıca, uzaya gidişi için de tarih verdi; planlanan fırlatmanın kasım ayı içerisinde olacağını söyledi.

"YUSUF'UN DEĞERİ DAHA ÇOK ANLAŞILACAK"

Kerimoğlu'nun sorularını yanıtlayan başarılı DJ, yakın arkadaşı Yusuf Güney ile ilgili de konuştu. Yusuf Güney ile aralarında çok yakın bir bağ olduğunu ve filmde bile birlikte rol aldıklarını söyleyen Burak Yeter, "Biz Yusuf ile konuşmadan frekanslarla anlaşıyoruz. İkimizin de enerjisi ve frekansı çok yüksek. Yusuf çok doğru bir yolda ilerliyor; ileride Yusuf'un değeri daha çok anlaşılacak," dedi.

"TÜM ARANJÖRLER DJ OLDU"

DJ'liğe başladığı ilk yılları anlatan Burak Yeter, "Türkiye'nin ilk DJ ödülünü alan kişiyim. Ödülü Ozan Doğulu'nun elinden aldım. Bana ödül verdikten sonra o da DJ oldu; hatta neredeyse tüm aranjörler DJ oldu," şeklinde konuştu.

"BANA HERKES KÖSTEK OLDU"

Kendisine yöneltilen "Kariyerin boyunca sana kimler destek oldu?" sorusuna samimi bir şekilde cevap veren Burak Yeter, "Hayatım boyunca bana kimse destek olmadı; aksine herkes köstek olmaya çalıştı. Hatta o kadar ki ekibin içerisinde bile bana köstek olmaya çalışan insanlar oldu. Yanımda çalışan insanların sadece %50'sinin benim bilgime yaklaşmasını istedim ve çok güzel bir ekip oluşturduk," ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bursada Bugün

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.