SON DAKİKA
Hava Durumu

Ünlü oyuncu Vural Çelik, hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu Vural Çelik, hayatını kaybetti

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2024 20:43
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2024 21:35
Kaynak: Haber Türk
Ünlü oyuncu Vural Çelik, hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu Vural Çelik, hayatını kaybetti. Çelik'in vefat haberini Sinema Genel Müdürü Birol Güven duyurdu. Güven, üzüntüsünü; "Maalesef Vural'ı kaybettik. Çok üzgünüm" şeklinde dile getirdi.

KARİYERİNE LEVENT KIRCA TİYATROSU'NDA BAŞLADI

Oyunculuk kariyerine; Levent Kırca Tiyatrosu'nda başlayan Vural Çelik; 'Avrupa Yakası'nda canlandırdığı 'Kubilay' ile fenomen oldu.

10 YIL ÖNCE KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Vural Çelik, 2014'te kalp krizi geçirmiş, uzun süre hastanede tedavi görmüştü. Çelik, Ocak 2024'te iki kez Influenza'ya yakalanarak yine uzun süre hastanede tedavi gördü.

'Avrupa Yakası'

Vural Çelik Kimdir?

18 Mart 1972'de Ankara'da dünyaya geldi. Bir arkadaşı, Levent Kırca Tiyatrosu'na gazete ilanıyla oyuncu arandığını söyledikten sonra 1989'da yaptığı başvuru kabul edildi.

Levent Kırca Tiyatrosu'ndan sonra Yasemin Yalçın'ın tiyatrosuna giren Vural Çelik, sanat yönetmeni olan Selahattin Taşdöğen'in yardımcılığını üstlendi. Önce Necati Akpınar ve Yılmaz Erdoğan ile tanıştıktan sonra BKM oyuncusu olarak çalıştı.

Vural çelik, aralarında; 'Seksenler', 'G.O.R.A', 'Organize İşler'inde bulunduğu 12 sinema ve TV yapımında rol aldı.

'Avrupa Yakası'nın senaristi Gülse Birsel; "Kubilay'ımızı çok erken kaybettik. Çok üzgünüz" sözleriyle Vural Çelik'in kaybından duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

"3 GÜNLÜK DÜNYA"

Vural Çelik, birkaç yıl önce; komedi yapımları için yaşlandığı için yeni teklifler gelmediğini, komediyle özdeşleştiği için drama yapımlarından da teklif almadığı için sektöre kırgın olduğunu dile getirmişti. Çelik, geçtiğimiz yıl verdiği bir röportajda; "Ben hata yapmış olabilirim, o, şu, bu, hata yapmış olabilir. Kırgınlıklar, küslükler biter. 3 günlük dünya. Zaten bitr avuç insanız" demişti.

Kaynak: Haber Türk

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.