SON DAKİKA
Hava Durumu

Küçük Sıla soruşturmasında gelişme: Kıskandığım için vurdum

Tekirdağ'da 2 yaşındaki Sıla Y'nin beyin kanaması geçirdiği ve cinsel istismara uğradığı ortaya çıkması ardından 5 şüpheli tutuklandı. 13 yaşındaki şüphelilerden K.A'nın ifadesi ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2024 16:07
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2024 16:08
Kaynak: Bursada Bugün
Küçük Sıla soruşturmasında gelişme: Kıskandığım için vurdum

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde yaşayan Bakiye Yeniçeri, kızı Sıla Y'yi 8 Eylül akşamı Malkara Devlet Hastanesi'ne götürdü. Baygın haldeki Sıla Y'yi muayene eden doktorlar, darp izleri ve morlukları görünce durumu polise bildirdi. Durumu ağır olan Sıla'nın beyin kanaması geçirdiği belirlenerek ameliyata alındı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Bakiye Yeniçeri'nin de aralarında olduğu Sanlı Ö., komşusu Kani A. ve komşu çocukları G.A. ve K.A. tutuklandı. Şüpheliler Sıla Y.'nin bebek arabasını almak isterken düşüp yaralandığını iddia etti.

SUÇ DELİLİNİ ÇÖPE ATTILAR

Anne Bakiye Yeniçeri'nin 5 Eylül'de çocuğunun komşu çocukları K.A. ve G.K'nın cinsel saldırısına maruz kaldığını fark ettiği fakat polise başvurmadığı anlaşıldı. Küçük Sıla Y'nin bezinde annesi tarafından kan görüldüğü fakat olayın örtbas edilip suç delili olan bezin çöpe atıldığı anlaşıldı.

"KEK YÜZÜNDEN KISKANDIM"

Öte yandan küçük Sıla Y'yi darp eden 13 yaşındaki K.A'nın ifadesi ortaya çıktı. Şüpheli ifadesinde Sıla Y'yi babasından kıskandığı için darp ettiğini kabul etti. Babasının Sıla Y'ye kek aldığını kendisine ise almadığını iddia eden K.A, "Kıskandığım için darp ettim" dedi. K.A'nın iki kardeşi ve babaannesi ile yaşadığı, annesinin olmadığı belirlendi.

Öte yandan şiddet ve cinsel istismara uğrayan Sıla Y'nin tedavisi, Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'nde devam ediyor.

Kaynak: Bursada Bugün

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.