SON DAKİKA
Hava Durumu

Kapatılan hastanenin hemşirelerinden TikTok videosu

'Yenidoğan Çetesi' soruşturması kapsamında adı geçtiği için kapatılan Reyap Hastanesi'nde çalışan hemşireler TikTok'ta paylaşım yapmaya başladı. Hastanenin kapatılması nedeniyle evsiz ve işsiz kaldıklarını söyleyen hemşirelerin görüntüleri sosyal medyada gündeme oturdu.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2024 10:15
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2024 10:17
Kaynak: Bursada Bugün
Kapatılan hastanenin hemşirelerinden TikTok videosu

İstanbul​, Tekirdağ​ ve Çorlu​'da hastanelerin yenidoğan ünitelerine çökerek para uğruna onlarca çocuğu öldüren Yenidoğan çetesi​ Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Sağlıklı bebekleri SGK'dan para alabilmek için anlaşmalı oldukları özel hastanelerin yoğun bakım ünitelerine sevk eden çetenin korkunç planları tek tek ifa oldu. Çeteler arasında geçen kan donduran konuşmalarda onlarca bebeği nasıl katlettikleri ortaya çıktı. 

"HER ŞEYİ HABERLERDEN DUYDUK"

Tgrthaber'de yer alan habere göre; Bu korkunç sağlık skandalında adı geçtiği için kapatılan Reyap Hastanesi'nde çalışan hemşireler ise konu ile ilgili bir TikTok videosu paylaştı. Videoya "İş arkadaşlarımızın bu kadar kötü olmasına inanamadık, her şeyi haberlerden duyduk." notu düşen genç hemşireler birbirine sarılarak ağladı. 

"HEM EVSİZ HEM DE İŞSİZ KALDIK"

Bir gecede hem işsiz hem de evsiz kaldıklarını belirten hemşirelerin o paylaşımına adeta yorum yağdı. 

Kaynak: Bursada Bugün

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.