SON DAKİKA
Hava Durumu

Kahramanmaraş'ta bir kadın pompalı tüfekle hastane bastı: Beni öldürün

Kahramanmaraş'ta pompalı tüfekle hastane basıp, çantasında bomba olduğunu söyleyen Birgül G. (45), çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2024 15:06
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2024 15:07
Kaynak: Ensonhaber
Kahramanmaraş'ta bir kadın pompalı tüfekle hastane bastı: Beni öldürün

Akılalmaz olay, dün akşam saatlerinde Necip Fazıl Şehir Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları ek hizmet binasında yaşandı. 

Ruhsatsız pompalı tüfekle hastanenin acil servisine giren Birgül G., "Benim kalbimi durdurun" dedi. Silahlı kadını gören hastane personeli korku dolu dakikalar yaşarken, o anlar cep telefonu kamerasıyla da kaydedildi. Çantasında da bomba olduğunu söyleyen Birgül G., hastanenin güvenlik görevlileri tarafından etkisiz hale getirilip polise teslim edildi. Polis merkezine götürülen Birgül G., ifadesinde amacının kimseye zarar vermek olmadığını söyledi. Uyuşturucu bağımlısı olan oğlundan yıllardır eziyet gördüğünü belirten Birgül G., "Oğlumun eziyetlerine daha fazla dayanamadım ve intihar etmek istedim ama yapamadım. Kimseye zarar vermek gibi bir amacım yoktu. Kimseyi vurmaya gitmedim. Elimdeki tüfeği gören olursa birileri belki beni öldürür diye hastaneye gittim" dedi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Birgül G., bugün öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından nöbetçi hâkimliğe çıkarılan Birgül G., 'Tehdit' ve 'Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından tutuklanarak cezaevine konuldu.

Kaynak: Ensonhaber

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.