SON DAKİKA
Hava Durumu

İkbal Uzuner ile Ayşenur Halil'in cenazesinde gözyaşları sel oldu

Fatih'te surlarda öldürülen İkbal Uzuner ve Eyüpsultan'da öldürülen Ayşenur Halil, son yolculuklarına uğurlandı. Cenazede İkbal'in ailesi zor anlar yaşarken Ayşenur'un ailesi de ayakta durmakta güçlük çekti.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2024 15:39
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2024 15:47
Kaynak: Bursada Bugün
İkbal Uzuner ile Ayşenur Halil'in cenazesinde gözyaşları sel oldu

İkbal Uzuner, cenaze namazının ardından Edirnekapı Şehitliği Mezarlığı'na defnedildi. Fatih'te surlarda öldürülen İkbal Uzuner, bugün düzenlenen cenaze töreninin ardından gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Törene, Uzuner'in yakınları, arkadaşları, İstanbul Valisi Davut Gül ile Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan katıldı.

Namaz öncesi cami avlusunda bulunan Uzuner'in bazı yakınları fenalık geçirdi. Polis ekiplerince her iki cenaze töreni için alanlarda geniş güvenlik önlemi alındı. Öte yandan iki kadını öldürdükten sonra Fatih'te surlardan atlayarak intihar eden Çelik'in cenaze namazının, güvenlik sebebiyle iptal edildiği öğrenildi.

AYŞENUR HALİL'İN CENAZESİNDE YAKINLARI AYAKTA DURMAKTA ZORLANDI 

Eyüpsultan'da 19 yaşındaki Semih Çelik tarafından öldürülen 19 yaşındaki Ayşenur Halil, Gaziosmanpaşa'da kılınan cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı. Ayşenur Halil'in annesi, abisi ve aile üyeleri ve yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.

Kan dondurucu olay dün Eyüpsultan'da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Semih Çelik (19), kendi evinde önce Ayşenur Halil'i daha sonrada Fatih Edirnekapı Surları'nda, İkbal Uzuner'i öldürmüş, daha sonrada intihar etmişti.

Ayşenur Halil son yolculuğuna uğurlandı

Kan donduran olayın ardından Ayşenur Halil, Gaziosmanpaşa Pazariçi Mahallesinde bulunan Saadet Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene acılı aile ve çok sayıda vatandaş katıldı. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Ayşenur Halil'in annesi, abisi ve aile üyeleri ve yakınlarının tabuTa sarılarak gözyaşı döktükleri görüldü. Halil'in cenazesi Taşlıtarla mezarlığında toprağa verildi.

Kaynak: Bursada Bugün

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.