SON DAKİKA
Hava Durumu

Fethiye'de lüks yat 110 ton yakıt ikmali yaptı

Pakistanlı milyarder Alshair Fiyaz’ın 86 metre boyundaki ‘Ecstasea’ isimli mega yatı, yakıt ikmali için Fethiye'ye geldi.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2024 21:04
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2024 21:06
Kaynak: Ensonhaber
Fethiye'de lüks yat 110 ton yakıt ikmali yaptı

Turizm sezonu boyunca ege sularına mavi yolculuk için gelen mega yatlar, Türkiye’ye döviz kazandırmaya devam ediyor.

Dünyanın en zengin iş adamlarına ait mega yatlar sahiplerini ve misafirlerine ege sahillerinde mavi yolculuk yaptırıyor.

110 BİN LİTRE YAKIT ALDI

Öğle saatlerinde Fethiye İskelesi’ne yanaşan Pakistanlı milyarder Alshair Fiyaz’ın 86 metre boyundaki mega yatına İzmir Aliağa’dan 4 tankerle getirilen 110 bin litre akaryakıt karadan ikmal edildi.

MEGA YAT 120 MİLYON DOLAR DEĞERİNDE

120 milyon dolar değerindeki mega yatın 7 kabininde 14 misafir konaklarken, 24 personelin de görev yaptığı öğrenildi. Cayman adaları bayraklı 'Ecstasea' isimli mega yat Göcek’ten Fethiye’ye gelirken, Fethiye İskelesi’nde yatı gören yerli ve yabancı turistler bol bol fotoğraf çekip öz çekim yaptılar.

‘Ecstasea’ isimli mega yat iç tasarımı rahat bir sahil evi havasını taklit ederken, bir dizi gösterişli özelliğe ve çok çeşitli su oyuncaklarına da sahip olduğu kaydedildi.

Yatta Pakistanlı milyarder Alshair Fiyaz’ın olup olmadığı öğrenilemezken yatın içerisinde sinema olanakları, birden fazla bar, egzersiz odası, buhar odası, sauna ve en üst düzey rahatlama deneyimi için masaj odasıyla tamamlanan yedi geniş kabinde 14 misafirine konforlu bir şekilde konaklama imkanı sunduğu kaydedildi.

Kaynak: Ensonhaber

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.