SON DAKİKA
Hava Durumu

Erdal Beşikçioğlu oyunculuğa dönüyor

Türk tiyatrosunun ve sinemasının önemli isimlerinden ve aynı zamanda Etimesgut Belediye Başkanı olan Erdal Beşikçioğlu, yeni sezonda Behzat Ç. dizisini Etimesgutlularla beraber çekeceğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2024 15:38
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2024 15:39
Kaynak: Bursada Bugün
Erdal Beşikçioğlu oyunculuğa dönüyor

Türk tiyatrosunun ve sinemasının önemli isimlerinden yönetmen ve oyuncu Erdal Beşikçioğlu, Etimesgutluların kültür-sanatla ilişkisi ve Behzat Ç. dizisiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Merakla beklenen Behzat Ç. hakkında bilgi veren Beşikçioğlu, yeni sezonda oynayacağını söyledi.

"DİZİYİ ETİMESGUTLULARLA ÇEKECEĞİZ"

Yoğunlukta diziye ve tiyatroya nasıl vakit ayıracağı sorulan Beşikçioğlu; "6'dan sonra sabaha kadar vaktimiz var, ben zaten sahne üzerinde ve televizyonda hiç uyumadan çalışan biriydim. Behzat Ç'nin içerisinde benim oynayacağım sahneler 15-20 günlük gece sahneleridir, çok zor olacağını zannetmiyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmalarında, Behzat Ç. dizisinde emekli tiyatrosundan ve Etimesgut'ta yaşayan insanlarında yer alacağını belirten Beşikçioğlu, "İlçenin içerisinde çekeceğimiz bir Behzat Ç. olacak ki bence bir ilçeyi bundan daha iyi şekilde lanse edecek bir oluşumun olduğunu düşünmüyorum" dedi.

"DİZİ ESKİ TADINDA DEVAM EDECEK"

Beşikçioğlu, dizinin yeni sezonu hakkında bilgi verirken, eski Behzat Ç. tadında dizinin devam edeceğinin ve dizinin sevilen karakteri Memduh Başkanında dizide olacağını "Memduh Başkansız Behzat Ç. olmaz" sözleriyle ifade etti.

Kaynak: Bursada Bugün

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.