SON DAKİKA
Hava Durumu

Demiral'ın eşi de isyan etti!

UEFA tarafından gol sevinci gerekçe gösterilerek iki maç ceza verilen Merih Demiral'ın eşi Heidi Demiral, yaşananlara ilişkin açıklama yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2024 17:11
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2024 17:11
Kaynak: Bursada Bugün
Demiral'ın eşi de isyan etti!

UEFA tarafından, gol sevincinde bozkurt işareti yaptığı için iki maç men cezası verilen milli futbolcu Merih Demiral'ın eşi Heidi Demiral (34) hem İsviçre basınına yaptığı açıklamada hem de Instagram kanalından eşini savundu.

Demiral, kocasının hoşgörülü, açık ve nazik biri olduğunu söyledi. İsviçre'nin Fransızca konuşulan bölümünde büyüyen ve iki hafta önce yeniden anne olan Heidi Demiral, kendisinin Kosova kökenli olduğunu hatırlatarak "Çeşitlilik ailemizin güzelliği. Kurt sembolü, Türklerin bir işareti. Bunun ırkçılık ya da faşizmle ilgisi yok. Hoşgörü, nezaket, sevgi ve cömertlik çocuklarımıza öğrettiğimiz temel değerlerdir" paylaşımı yaptı.

Sözcü'nün haberine göre, Heidi Demiral, harekete aşırı derecede tepki verilmesini anlayamadığını da söyledi. 2021'de Merih Demiral'la evlenen Kosova asıllı, İsviçre vatandaşı Heidi Demiral (Lushtaku) bir dönem İsviçre'de güzellik yarışmasına katılmıştı. 

Kaynak: Bursada Bugün

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.