SON DAKİKA
Hava Durumu

CZN Burak, Youssef En-Nesyri'yi ağırladı

Fenerbahçe’nin yeni yıldızı En Nesyri, imzayı attıktan sonra soluğu Türkiye’nin dünya markası CZN Burak’ın Vadi İstanbul’daki mekanında aldı.

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2024 18:44
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2024 18:44
Kaynak: Ensonhaber
CZN Burak, Youssef En-Nesyri'yi ağırladı

Sosyal yardım projeleri, paylaşımları ve dünya markası haline getirdiği restoranlarıyla kendinden söz ettiren ünlü isim CZN Burak'ın, önemli bir misafiri vardı.

CZN Burak ismiyle tanınan iş insanı Burak Özdemir, Fenerbahçe’nin rekor bedelle transfer ettiği Youssef En-Nesyri ve ailesini ağırladı.

En Nesyri ve ailesine ziyafet

Uzun yıllardır kendisini Instagram hesabından takip eden En Nesyri ve ailesine birbirinden lezzetli yemekleriyle ziyafet sunan CZN Burak, o anlara ilişkin video ve fotoğrafları da Instagram hesabından paylaştı.

CZN Burak, paylaşımında "Hoşgeldin Habibi ehlen ve sehlen" ifadelerini kullandı.

Transferde de etkili oldu

CZN Burak, En Nesyri’nin Fenerbahçe’ye transferinde de rol oynadı.

Ensonhaber’in edindiği bilgiye göre; ikili ilk olarak Katar’da tanıştı.

İstanbul hakkında bilgi aldı

Faslı forvet, Fenerbahçe’ye evet demeden önce CZN Burak ile görüşerek İstanbul hakkında bilgi aldı, nerelerde rahat yaşayabileceğini sordu.

Türkiye’nin adeta kültür elçisi olma yolunda ilerleyen CZN Burak, İstanbul’un tüm güzelliklerini anlattı ve En Nesyri’nin transfere 'evet' demesinde etkili oldu.

En Nesyri de imzayı attıktan sadece bir gün sonra tüm ailesiyle birlikte ilk yemeği CZN Burak’ın İstanbul’daki tek mekanı olan Vadi İstanbul Mall’de yedi.

Türk futbolunda transfer rekoru

Fenerbahçe, uzun süredir peşinde olduğu Faslı golcünün transfer operasyonunda mutlu sona ulaşmıştı.

Transferi tamamlayan sarı-lacivertli kulüp, futbolcunun satın alındığı İspanya takımı Sevilla'ya 8 taksitte 19,5 milyon euro ödeneceği duyurarak Türk futbolunda transfer rekorunu da geliştirmiş oldu.

Fenerbahçe ayrıca 5 yıllık sözleşme imzaladığı yıldız futbolcunun 19 milyon 500 bin euroluk bonservis bedelinin de 4 sene içerisinde 8 taksitle ödeneceğini açıklamıştı

Kaynak: Ensonhaber

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.