SON DAKİKA
Hava Durumu

3 milyonluk biberon, 1 milyonluk tespih!

3 milyonluk biberon, 1 milyonluk tespih olur mu demeyin, İstanbul'daki mücevher fuarında bu ve benzeri pek çok altın ve pırlantadan hazırlanmış lüks ürünler görücüye çıktı. Çil çil altınların ve ışıl ışıl pırlantaların göz kamaştırdığı fuarda kilolarca altın ve gümüşte yapılmış minyatür Galata Kulesi de dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2024 08:57
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2024 09:01
Kaynak: Bursada Bugün
3 milyonluk biberon, 1 milyonluk tespih!

2 kilo altınla 45 kilo gümüşten süs eşyası, 3 milyon değerinde altın biberon, 1 milyonluk pırlanta tespih...

Hesaplı takıların yanı sıra servet değerindeki objelerin de vitrine çıktığı İstanbul'daki mücevher fuarı sergilenen ürünlerle dikkat çekti.

Show Haber'de yer alan habere göre; İstanbul Mücevher Fuarı kapılarını açtı. Bu yıl 56. kez düzenlenen fuarda çil çil altınlar, ışıl ışıl pırlantalar göz kamaştırdı.

Fuarda konuşan bir yetkili "Eskiden Türkiye bir altın ülkesiydi, artık pırlantayı da seviyor Türk halkı" ifadelerini kullandı.

Fuarda, mütevazı bütçeler için hesaplı ve şık takıların yanı sıra 'param çok' diyen için de 30 bin dolarlık pırlanta tespih, 90 bin dolarlık altın biberonlar da vardı.

30 BİN DOLARLIK TESPİH

Bir başka yetkili ise elindeki tespihi göstererek "18 ayar altınla özenerek yapmış olduğumuz siyah pırlantalı tespihimiz. Üzerinde 900 karat pırlantası var. 30 bin dolar da ücreti var" dedi.

KİLOLARCA ALTIN VE GÜMÜŞTEN MİNYATÜR GALATA KULESİ

Diğer yandan iki kilo altın, 45 kilo gümüşten oluşan minyatür Galata Kulesi de dikkat çekti. Yetkili ise "Satışa koymuyoruz. Bu değerle ölçülecek bir şey değil" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bursada Bugün

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.