SON DAKİKA
Hava Durumu

Emmanuel Macron ve Spor Fransa Bakanı Caster'in samimi anları

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları açılış töreninin sorunsuz atlatılmasından sonra birbirlerini öperek tebrik eden Emmanuel Macron ve Fransa Spor Bakanı Amelie Oudea-Caster'in o anları gündem oldu.

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2024 17:04
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2024 17:04
Kaynak: Ensonhaber
Emmanuel Macron ve Spor Fransa Bakanı Caster'in samimi anları

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları, ev sahibi Fransa'da tarihi ve kültürel zenginliklerinin sergilendiği görkemli resmi açılış töreniyle başladı.

Başkent Paris'teki Sen Nehri'nde gerçekleştirilen törenle oyunlara resmi başlangıç yapıldı.

Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Uluslararası Olimpiyat Komitesi Başkanı Thomas Bach ile çok sayıda devlet adamı açılış törenine katıldı.

Yöneticiler seremoniyi takip etti

Fransa'da Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları'nın açılışının yapıldığı alanda devlet başkanları ve davetliler seremoniyi takip etti.

Organizasyondaki LGBT temaları ve Güney Kore ve Kuzey Kore'nin takdimindeki karışıklık skandallarının yanında tören sonunda dikkat çeken kareler basına yansıdı.

Macron ve bakanının samimi anları

Töreni birlikte takip eden Macron ve Fransa Spor Bakanı Amelie Oudea-Caster'in sorunsuz atlatılan açılış merasiminden sonra samimi görüntüleri Fransa'nın gündemine oturdu.

Caster ve Macron'un birbirlerini tebrik ettiği anlara ilişkin yanak yanağa görüntüleri sosyal medyada en çok konuşulan karelerden oldu.

Kaynak: Ensonhaber

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.