SON DAKİKA
Hava Durumu

Yenişehir Havalimanı'nda yeni uçuşlar için bilgilendirme toplantısı gerçekleştiriliyor

Bursa Turizm Tanıtma Birliği ve Sunexpress tarafından Bursa Yenişehir Havalimanı İç ve Dış hat uçuşları bilgilendirme toplantısı gerçekleştiriyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2024 14:20
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2024 14:21
Kaynak: Bursada Bugün
Yenişehir Havalimanı'nda yeni uçuşlar için bilgilendirme toplantısı gerçekleştiriliyor

MAHMUT VURAL- MERVE DENİZ EKİCİ / BURSADA BUGÜN 

Bursa Turizm Tanıtma Birliği ve Sunexpress tarafından Bursa Yenişehir Havalimanı İç ve Dış hat uçuşları bilgilendirme toplantısı Almira Otel'de gerçekleştiriyor.

Yapılan toplantıya Bursa Turizm Tanıtma Birliği Başkanı Oktay Yılmaz, Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, Keles Belediye Başkanı Ali Doğru, Orhaneli Belediye Başkanı Ali Osman Tayir, Keles Belediye Başkanı Ferhat Erol, 27. Dönem Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, Sunexpress Havayolları Türkiye Satış Müdürü Murat Hatipoğlu Yenişehir Havalimanı Müdürü Mustafa Bozkurt ve AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan katıldı.

"BURSA'DA 12 İÇ HAT DESTİNASYONU AÇACAĞIZ"

SunExpress Havayolları Türkiye Satış Müdürü Murat Hatipoğlu, "Bursa'nın Türk havacılığına dair çalışmalarını görmek beni çok mutlu ediyor. SunExpress büyüme içerisinde. Bursa'nın bu heyecanı, turizme verdiği önem ve alakasını görmekten mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Bu kadar katılımcıyı her yerde bulmakta zorlanıyoruz. Bursa'ya uçuşlarımızın olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sanayi ve turizmde hızla ilerleten şehirlerimizden biri. SunExpress'in artık büyüyen Bursa'ya ve büyüyen sektörlerine karşı katkı sağlamak istedik. Kasım ayının ilk 2 haftasında 12 destinasyon açacağız. Aynı anda 12 iç hat destinasyonu açmak büyük başarı. Sürdürülebilirlik çerçevesinde açmak ve bunu devam ettirmek istiyoruz" açıklamalarıyla Bursa Yenişehir Havalimanı'ndan Kasım ayının ilk iki haftasında 12 iç hat destinasyonu açacaklarını duyurdu.

AYRINTILAR GELİYOR...

Kaynak: Bursada Bugün

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.