SON DAKİKA
Hava Durumu

Özgür Özel Harmancık'tan seslendi: 4 ilçeyi de alacağız

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Bursa'da Harmancık Belediyesi'ni ziyaret etti. Burada sohbet havasında kısa bir konuşma yapan Özel, "Diğer dağ ilçeleri de CHP'nin gelmiş olmasının Harmancık'a yeniden ne çok katkı sağladığını görecekler. İnşallah gelecek yerel seçimde 4'te 4 istiyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2024 14:04
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2024 14:04
Kaynak: Bursada Bugün
Özgür Özel Harmancık'tan seslendi: 4 ilçeyi de alacağız

Özel'in konuşmalarından öne çıkanlar şöyle:

"Bu seçimlerde Harmancık'taki başarının Bursa'daki büyük başarının içinde nüfus olarak bakıldığında 6 bin 300 nüfuslu bir yer. Çok küçük gibi görünebilir ama Harmancık'ın çok büyük psikolojik önemi var. Bursa'nın en küçük ilçesi. 'Dağdaki 4 ilçeyi CHP alamaz' diye uzun süredir oluşan yaygın kanaatin kırıldığı bir süreç.

'BİZİM DIŞIMIZDAKİ İKTİDARLAR HARMANCIK'I YERİNDE SAYDIRIYOR'

Harmancık, bizim zaman zaman yönettiğimiz ve iz bıraktığımız bir ilçe. Biz Harmancık'ta belli eserleri ortaya çıkarıyoruz, izler bırakıyoruz. Sonra bizim dışımızdaki iktidarlar Harmancık'ı yerinde saydırıyor deyim yerindeyse. Şimdi yeniden Harmancık'ın atılım zamanı geldi.

Çalışanların banka promosyonları 7 bin lirayken sizin gelir gelmez gerekli görüşmeleri yapıp 17 bin liraya çıkarmanız, bankanın cebinde duracak 10 bin liranın emeklilerin cebine girmesini sağladı. Bu çok önemli.

Harmancık'tan uzun yollar katederek uzaktaki iş yerlerine servisle giden kadın işçilerimizin sorunları var. O konuda da gayret içinde olduğunuzu duyduk. O beklentiyi karşılamak, çözmek üzere olduğunuzu arkadaşlarımız bize not etti. Ondan da büyük memnuniyet duyuyoruz.

'GELECEK SEÇİMDE 4'TE 4 İSTİYORUZ'

Bu sefer Harmancık'taki belediye başkanlığımız 47 yıldır ilk kez aldığımız Bursa Belediyesi üzerinden ve Büyükşehir Yasası'nın yetkileriyle çok daha önemli ve kıymetli.

Bundan sonra inşallah buraya çok güzel dokunuşlar yapılacak. Diğer dağ ilçeleri de CHP'nin gelmiş olmasının Harmancık'a yeniden ne çok katkı sağladığını görecekler. İnşallah gelecek yerel seçimde 4'te 4 istiyoruz.

'CHP NEREDE SONUÇ ALDIYSA ORALARI ZİYARET EDİYORUZ'

Biz Bursa'dan 1 saat 20 dakika yolla geldik. Ama biz CHP nereye dokundu, nerede sonuç aldıysa onları ziyaret ediyoruz. Planlamayı da il başkanımızla birlikte yaptık. Önümüzdeki birkaç ay içinde ilk Bursa'ya gelişimde dağdaki belediyenin bizde olmadığı 3 ilçemize gideceğiz. Orhaneli'nden başlayarak sizlere de uğrayacağız.

CHP bayrağı burada dalgalanıyor. Işık burada yandı, etrafına katkı sağlayacak.

Kaynak: Bursada Bugün

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.