SON DAKİKA
Hava Durumu

Marmarabirlik'te Zeytin Alım Kampanyası başladı

Türkiye'nin en büyük zeytin satış kooperatifi Marmarabirlik'e bağlı kooperatifler 2024-2025 alım kampanyası kapsamında zeytin alımlarına başladı. Birliğe bağlı 189 numaralı Orhangazi zeytin satış kooperatifi de bugün itibariyle ortaklarından zeytin alımına başladı. Orhangazi'de bu yıl beklenen alım miktarı ise yaklaşık 8 bin ton.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2024 12:07
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2024 12:08
Kaynak: Bursada Bugün
Marmarabirlik'te Zeytin Alım Kampanyası başladı

FATİH MISIR / BURSADA BUGÜN 

Marmara bölgesinin zeytin ambarı Bursa ve çevresinde zeytin hasadının başlaması ile birlikte, zeytin alımında en büyük paya sahip olan Marmarabirlik'te ortaklarından ürün alımlarını başlattı. Bu kapsamda Marmarabirlik Orhangazi zeytin satış kooperatifide dün itibariyle ortaklarından gelen zeytin alımlarına başlamış oldu.

Hasat sezonu öncesinde üretici ortaklarından 8 bin ton rekolte beyanı alan Marmarabirlik Orhangazi Zeytin Satış Kooperatif Başkanı Remzi Bayram yaptığı açıklamada "Yeni hasat sezonunun başlaması ile birlikte üretici ortaklarımızdan verdikleri beyan karşılığında zeytin alımlarına başladık, ortaklarımız kooperatifimize 8 bin ton rekolte beyanında bulundular, kooperatif olarak bu sezon yaklaşık 8 bin ton arasında bir alım miktarı bekliyoruz, yeni hasat sezonu tüm üreticilerimize hayırlı olsun" dedi.

Kaynak: Bursada Bugün

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.