SON DAKİKA
Hava Durumu

İznik’te 19 Eylül Gaziler Günü Progamı Gerçekleşti

İznik’te 19 Eylül ‘Gaziler Günü’ kapsamında düzenlenen tören saat 10.30’da Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2024 16:26
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2024 16:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
İznik’te 19 Eylül Gaziler Günü Progamı Gerçekleşti

Programa İznik Kaymakamı Arif Karaman, Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, İlçe Jandarma Komutanı  Üsteğmen Çağlar Önderışık, İlçe Emniyet Müdürü Mithat Öztaş, Gaziler Derneği Başkanı İbrahim Eroğlu ve yönetimi, Şehit Aileleri ve yakınları, Siyasi parti temsilcileri, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcilerinin yanı sıra İznikli vatandaşlar da katıldı.

Törende günün anlam ve önemini belirten konuşmaları Muharip Gaziler Temsilciliği Başkanı İbrahim Eroğlu ve Jandarma Astsb. Üstçvş.  Murat Küçükçetin yaptı. Muharip Gazi Ali Baraç tarafından şiir okundu.

Törenin ardından protokol üyeleri Muharip Gaziler Derneğine ziyarette bulundu. İlçe Müftülüğü tarafından öğle namazı öncesinde Eşrefzade Camii’nde Mevlid-i Şerif okundu.

Ayrıca İznik Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından hazırlanan 19 Eylül Gaziler Günü özel belgeseli yayınlandı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.