SON DAKİKA
Hava Durumu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Gemlik'te

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Bursa'da Gemlik Belediyesi'ni ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2024 17:27
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2024 17:27
Kaynak: Bursada Bugün
CHP Genel Başkanı Özgür Özel Gemlik'te

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Bursa'da Gemlik Belediyesi'ni ziyaret etti. Özel, 25 Temmuz günü başladığı Bursa ziyaretine Gemlik Belediyesi ile devam etti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Gemlik Belediyesi ziyareti esnasında yaptığı açıklamalarına deprem özelinde konuşarak başladı. Özel, "İzmir'de İstanbul'da yabancı kredileri dahi kentsel dönüşüm için onaylayamayanlar bizden korkanlardır, bunlar birinci parti oldular bunlara engel olalım diyip önümüzü kestiler yabancı yatırım aldırmadılar. Deprem vurucak yıkılıcak binalar için sayın Erdoğan'a sesleniyorum, kendi gayretlerimizle bulduğumuz kredileri onaylamamazlık yapmayın. Bu milletin karşısında değil yanında yer alın partizanlık yapmayın.

"HATAY'I BİLE TEHDİT ETTİLER"

Hatay'ı bile tehdit ettiler, oyları aldı deprem konutlarını hala yapmadılar. On kişiden dokuzu kalıcı evlerine kavuşamadı. Şimdi 2025'in sonu diyor bunuda yapamayacaktır onları tanıyoruz. Evler sağlam değil ama vakit varken şu garantileri onayla destek kanunlarını çıkar sayın Erdoğan. Ben hükümeti kentsel dönüşüm konusunda partizanlık yapmamaya davet ediyorum" açıklamalarında bulundu. 

"5'Lİ ÇETENİN SİLDİĞİ BORCU 660 MİLYAR"

Kazanılan belediyelere mali darbe yapıyorlar diyerek sözlerine devam eden CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Tayyip bey bize borç öde diyor. Borç yiğidin kamçısıdır, bu borcu sizinkiler yaptı. 5'li çetenin sildiği borcu 660 milyar. Hiç birimizin bu dönemden borcu yok, yiyip içtiğiniz, gezdiğiniz tozduğunuz borcu biz ödemeyiz. Haciz koyarsan koy milleti karşına alacaksan al sayın Erdoğan" dedi.

Kaynak: Bursada Bugün

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.