SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa Orhangazi ilçe milli eğitim müdürü değişti!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde alınan atama kararı ile ilçe milli eğitim müdürlüğünde değişim yaşandı.İlçede yaklaşık 2 yıldır görev yapan ve başarılı çalışmaları ile dikkat çeken Mustafa Sakarya'nın yerine daha önceki yıllarda Orhangazi'de bir çok okulda okul müdürü olarak görev yapan Erol Şanlıtürk atandı.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2024 17:01
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2024 17:03
Kaynak: Bursada Bugün
Bursa Orhangazi ilçe milli eğitim müdürü değişti!

Orhangazi ilçe milli eğitim müdürü Mustafa Sakarya'nın Bursa Osmangazi ilçesine milli eğitim müdürü olarak atanmasının ardından, Orhangazi'ye yeni milli eğitim müdürü olarak Erol Şanlıtürk atandı.

Orhangazi'de daha önceki yıllarda çok sayıda okulda müdür yardımcısı ve müdür olarak görev yapan ve son olarak İstanbul'un Bağcılar ilçesinde milli eğitim görevinde bulunan Erol Şanlıtürk bundan böyle görevine Orhangazi'de devam edecek.

Erol Şanlıtürk kimdir?

1972 yılında Gümüşhane´de doğdu. Lise eğitimini Bursa Orhangazi İmam Hatip Lisesinde, üniversite eğitimini Gazi Üniversitesi Kırşehir Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun olarak tamamladı. 1997 yılında Erzurum ili Oltu ilçesinde müdür yetkili sınıf öğretmeni olarak göreve başladı. 2002 yılında Bursa ili Orhangazi ilçesi 75.Yıl İlköğretim Okuluna sınıf öğretmeni olarak yer değiştirme yoluyla atandı. 2007 yılında 75. Yıl İlköğretim Okulunda görevlendirme müdür yardımcısı olarak görev yaptı. 2009 yılında aynı okulda müdür vekili olarak çalıştı. 2010 yılında Bursa ili Orhangazi ilçesi Koç İlköğretim Okuluna müdür yardımcısı olarak atandı. 2010 yılında Bursa ili Orhangazi ilçesi Örnekköy İlköğretim Okuluna müdür vekili olarak görevlendirildi. 2011 yılında aynı okula müdür olarak atandı. 2013 yılında Bursa ili Orhangazi ilçesi Ahmet Yesevi İlköğretim Okuluna müdür olarak atandı. 2014 yılında Orhangazi ilçesi Ali Tekin İlkokuluna müdür olarak atandı. 2015 yılında Orhangazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde şube müdürü olarak görevlendirildi. Görevde yükselme yoluyla İstanbul ili Bağcılar ilçesine şube müdürü olarak atandı. 18.01.2021 tarihinde göreve başladı. Evli ve üç çocuk babasıdır.

Kaynak: Bursada Bugün

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.