SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da Orhangazili Muhtarlar ilçe protokolü ile yemekte buluştu!

Bursa Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, 19 Ekim Muhtarlar günü nedeniyle ilçede görev yapan muhtarları yemek programında ağırladı. Yapılan görüşmede muhtarlar, mahalleleri için istek ve görüşlerini bildirdi.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2024 17:38
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2024 17:41
Kaynak: Bursada Bugün
Bursa'da Orhangazili Muhtarlar ilçe protokolü ile yemekte buluştu!

Orhangazi Hanımlar lokalinde yapılan buluşmaya Orhangazi Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Selim Kurtoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Gökhan Ulusu ve Orhangazili muhtarlar katıldı.

Porgramda Orhangazili muhtarlar, yaptıkları konuşmalar ile mahalleleri için ihtiyaç olan, eksik olan hizmetlerin giderilmesi ve talepleri hakkında kaymakam ve belediye başkanına görüşlerini bildirdi.

Muhtarları ağırlayan belediye başkanı Aydın ise konuşmasında;

"Muhtarlarımız demokrasimizin uçbeyleridir. 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebeti ile düzenlemiş olduğumuz programımızda İlçe Kaymakamımız Sn.Zafer Karamehmetoğlu, AK Parti İlçe Başkanımız Sn. Gökhan Ulusu, İlçe Jandarma Komutanımız Sn. Selim Kurtoğlu ve Belediye Başkan Yardımcılarımız ile birlikte kıymetli muhtarlarımızla bir araya geldik. Muhtarlar Derneği Başkanımız Sn.Kadri Ergen başta olmak üzere bütün muhtarlarımıza teşekkür ediyor, bir kez daha muhtarlar gününü kutluyorum" dedi.

Kaynak: Bursada Bugün

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.