SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da İznik-Elbeyli yolunda sıcak asfalt çalışmaları başladı

İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta İznik-Elbeyli sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2024 18:11
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2024 18:17
Kaynak: Bursada Bugün
Bursa'da İznik-Elbeyli yolunda sıcak asfalt çalışmaları başladı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun geçtiğimiz aylarda İznik'e söz verdiği Elbeyli-İznik arası sıcak asfalt çalışmaları başladı.

İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet UstaAK Parti İlçe Başkanı İnanç ŞahinBelediye Başkan Yardımcıları Ahmet Kaya ve Mehmet Hıştıroğlu başlayan çalışmaları yerinde inceleyerek çalışanlara kolaylıklar diledi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta "Hemşerilerimize verdiğimiz tüm sözleri belirli program çerçevesinde hükümetimizin desteğiyle yerine getirmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda geçtiğimiz aylarda İznik ziyaretinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu'ndan talep ettiğimiz İznik-Elbeyli arası sıcak asfalt çalışması bugün itibariyle başladı. Kendisi bizlere bu konuda söz vermişti. Sayın Bakanımıza ve ilgili ekiplere teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bizler hükümetimiz ve tüm kurumlarımızla hemşerilerimizin taleplerini, ilçemizin ihtiyaçlarını yerine getirmeye devam ediyoruz. Bu süreçte bizlere destek olan tüm hemşerilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. İlçemize hayırlı olsun" diye konuştu.

Kaynak: Bursada Bugün

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.