SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Bozbey, sağlıklı yaşam farkındalığı için yürüdü

Avrupa Hareketlilik Haftası, Bursa'da coşkuyla kutlanacak. Bu kapsamda Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey sağlıklı yaşama farkındalık yaratmak için yürüyüş gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2024 09:25
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2024 09:27
Kaynak: Bursada Bugün
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Bozbey, sağlıklı yaşam farkındalığı için yürüdü

16-22 Eylül Avrupa Hareketlilik Haftası, Bursa'da çeşitli etkinlerle kutlanacak. Mihraplı Park'ta gerçekleştilecek etkinler kapsamında bir hafta boyunca; okçulukgolf ve scooter eğitimi gibi pek çok aktivite ile Bursalılara sağlıklı yaşam bilinci oluşturulması amaçlanacak.

Yürüyüş öncesi açıklamalarda bulunan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey insan olarak sağlığın korunması gerektiğine dikkat çekti. Başkan Mustafa Bozbey, " Havamızı temiz olması için bisiklet kullanımını alıştırmak ve özendirmek için bunun yanında yürüyüş yapmak ve geleceğimiz için yaşamak zorundayız. Toplu ulaşım araçları kullanalım, bisiklet kullanalım ve raylı sistemlerimiz kullanalım. 

Bizlerin de görevleri var Bursamızın havası kirli ama kirli hava doğudan batıya düşerek devam etse de artık hava kirliliğinin bursada olmaması gerektiğine inanıyoruz. havayı kirletici fabrikaları bir kez daha uyarıyorum önümüzdeki süreçte tedbirleri alacağız. Bizim için gençlerin çocukların ve kadınların sağlığı önemlidir" dedi.

Parkta yürüyüş yapan vatandaşlar Baskan Mustafa Bozbey ile yürüyerek etkinliğe yoğun ilgi gösterdi.

Kaynak: Bursada Bugün

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.