Avrupa ikincisi U22 Milli takımımızdan 9 madalya

Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da düzenlenen organizasyonda kadınlarda altı ve erkeklerde üç milli sporcumuz madalya almayı başardı. 12 Ekim'de başlayan U22 Avrupa Şampiyonası'nda milli boksörlerimiz dokuz madalya kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2024 13:59
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2024 13:59

Bulgaristan'da düzenlenen Avrupa U22 Boks Şampiyonası'nda milli boksörlerimiz 3 altın, 2 gümüş, 4 bronz madalya kazanırken takım halinde Avrupa 2'ncisi oldu.

Kadın Milli Takımımız;

48 kiloda Nurselen Yalgettekin ve 75 kiloda Büşra Işıldar ile iki altın madalya,

52 kiloda Gamze Soğuksu ve +81 kiloda Şeyma Düztaş ile iki gümüş madalya,

50 kiloda Aleyna Demirkır ve 63 kiloda Esmanur Lök ile de İKİ bronz madalya kazanma başarısı gösterdi.

Erkek Milli Takımımız;

92 kiloda Emrah Yaşar ile altın madalya,

Salih Samet Oruç ve Mehmethan Çınar ile birlikte iki bronz madalya kazandı.

MİLLİ TAKIMIMIZ AVRUPA İKİNCİSİ OLDU!

Milli Takımımızda Emrah Yaşar, Nurselen Yalgettekin ve Büşra Işıldar altın madalya, Gamze Soğuksu ve Şeyma Düztaş ile iki gümüş madalya ve Salih Samet Oruç, Mehmethan Çınar, Aleyna Demirkır ve Esmanur Lök ile de dört bronz madalya kazanarak toplamda kazandığı dokuz madalya sonucu Ukrayna'nın ardından Avrupa İkincisi olmayı başardı.

????Genç boksörlerimizden 9 madalya! ???? Bulgaristan'da düzenlenen Avrupa U22 Boks Şampiyonası'nda milli boksörlerimiz 3 altın, 2 gümüş, 4 bronz madalya kazanırken takım halinde Avrupa 2'ncisi oldu.???????? ???? Nurselen Yalgettekin ???? Büşra Işıldar ???? Emrah Yaşar ???? Gamze Soğuksu ????… pic.twitter.com/oKqpfAb0G3

— Team Türkiye (@TeamTurkiye) October 21, 2024