Devlet Bahçeli'den açıklama

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Siyaset ve Liderlik Okulu açılışında konuşuyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2024 13:39
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2024 13:39

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Siyaset ve Liderlik Okulu açılışında konuşuyor.

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları:

MECLİS'TE İSRAİL TERÖRÜNE KARŞI OTURUM

Meclis'in İsrail terörüne karşı 8 Ekim'de toplanmasıyla ilgili konuşan MHP lideri Bahçeli, "Toplantının sonuçları hayırlı olacak. Vahşice saldırıların TBMM'de Türkiye'nin değerli milletvekillerine ilgili sorumlu bakanlıklara vermesi kanaatimce hayırlı olacaktır." ifadelerini kullandı.

SİNAN ATEŞ DAVASI

Sinan Ateş davasıyla ilgili soruyu yanıtlayan Bahçeli, "Dava yargı unsurlarıyla devam etmiştir. 1. aşaması sonuçlanmıştır. Yarhının kararına saygı duyarız. MHP'nin sorgulanması, kötülenmesi için gayret gösteren bakış açılarını da kınadığımı ifade etmek isterim. Bu toplantıya değişik unsurlar gelmiştir, MHP'nin sorgulanmasını sağlayacak telkinlerde bulunmuşlardır. Türk adaletinde bunların olmaması lazım." şeklinde konuştu.

BAHÇELİ'NİN DEM'Lİ VEKİLLERLE TOKALAŞMASI

MHP Lideri Bahçeli, Meclis'te DEM Partili vekillerle tokalaşması hakkında "Cumhur İttifakının bileşeni olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısına desteğimizi gösterdik. Ellerini sıkmam Türkiye partisi olarak gerekeni yaptığımın göstergesidir. Bu bir insani görevdir. Başka anlamlar çıkarılmamalıdır. MHP bir adım atmazsa başkalarından da adım beklenmez. Gerginlik yaratmanın gereği yoktur." şeklinde konuştu.