Cumhurbaşkanı Erdoğan Teknofest Adana'ya ne zaman gidecek?

2024 yılında Adana'da gerçekleşen Teknofest 2-6 Ekim aralığında gerçekleşiyor. Selçuk Bayraktar'ın da katılım sağladığı 2024 Teknofest Adana'ya Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ne zaman gideceği belli oldu.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2024 18:00
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2024 18:00

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır'ın da katılımıyla gerçekleşen Teknofest 2024, Adana'da gerçekleşiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ne zaman geleceği ise binlerce ziyaretçinin gündeminde yer aldı.  Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Erdoğan'ın katılacağı tarihi duyurdu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TEKNOFEST'E NE ZAMAN GELECEK?

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı 4 Ekim’de #TEKNOFESTADANA'da ağırlamaktan onur duyacağız.Tüm hemşerilerimizi, geleceğin teknolojilerini üreten gençleri bir araya getirecek dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivaline bekliyoruz. pic.twitter.com/BcLgtkUUWZ

— Yavuz Selim KÖŞGER (@yskosger) October 1, 2024

2024 yılında Adana'da düzenlenen büyük organizasyona Recep Tayyip Erdoğan 4 Ekim Cuma günü katılım sağlayacak. Yoğun ilgi gösterilen Teknofest, 6 Ekim'e kadar devam edecek.

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, sosyal medya hesabı üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Teknofest'e 4 Ekim günü gideceğini  "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı 4 Ekim'de #TEKNOFESTADANA'da ağırlamaktan onur duyacağız.

Tüm hemşerilerimizi, geleceğin teknolojilerini üreten gençleri bir araya getirecek dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivaline bekliyoruz." sözleriyle duyurdu.