Ankara'da yasak saatinde alkol satmayı reddeden tekelciye saldırdılar

Mamak ilçesinde tekel bayi işletmecisi Mehmet Özcan (50), yasak saati olan saat 22.00'den sonra alkol satmayı reddettiği 2 kişinin yumruklu saldırısı ile yaralandı. Olay, güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2024 18:33
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2024 18:33

Ankara'da tekelde yumruklu saldırı..

28 Eylül saat 22.30 sıralarında Kayaş Mahallesi Kayaş Caddesi'ndeki tekel bayisinde meydana gelen olayda, iş yerini kapatmak üzere hazırlık yapan Mehmet Özcan, alkollü içki almaya gelen 24 yaşındaki Y.D. ve ismi öğrenilemeyen arkadaşını, yasak saati başladığı için geri çevirdi.

YASAK SAATTE ALKOL SATMADI DİYE DAYAK YEDİ

Duruma tepki gösteren 2 kişi ile Özcan arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi ile 2 kişi, Özcan'a yumruk ve tekmelerle saldırdı.

O anlar, iş yeri içerisindeki güvenlik kamerasına yansıdı. Saldırı sonrası sağlık ekiplerini arayan Özcan, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

GERİ DÖNÜP, CAMLARI TAŞLADILAR

Bu sırada tekel bayisine geri dönen Y.D. ve arkadaşı da camları taşladıktan sonra kaçtı. Burnu kırılan ve gözlerine darbe alan Özcan'ın tedavisi evinde sürerken, ekipler saldırganların yakalanması çalışma başlattı.

"YAKALANACAKLARINI DÜŞÜNÜYORUM"

Mehmet Özcan, günün hasılatını hesapladığı sırada saldırganların geldiğini belirterek, şunları söyledi:

Alkol satışı olmadığını söyledim. Malum alkol satışından dolayı cezalar çok yüksek. Alkol vermek istememem üzerine böyle bir olay geldi başımıza. Yakalanmamaları bir garip; ama emniyetimiz uğraşıyor. Bugün, yarın yakalanacaklarını düşünüyorum.