Bebeklerini bahçeye gömüp ailesiyle tatile çıktı!

İtalya'nın Traversetolo kentinde yaşayan 22 yaşındaki Chiara Petrolini, evinin bahçesine gömdüğü iki bebeğin cesedinin bulunmasının ardından tutuklandı. Petrolini'nin, bebeklerden birini gömdükten sonra ailesiyle tatile çıktığı ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2024 13:43
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2024 13:43

İtalya'nın Traversetolo kentinde yaşanan olay, duyanları dehşete düşürdü. 22 yaşındaki Chiara Petrolini, gizlice doğurduğu iki bebeğini evinin bahçesine gömdüğü gerekçesiyle tutuklandı. Olay, genç kadının ailesiyle New York'ta tatilde olduğu sırada büyükannesinin köpeğinin bahçede bir ceset bulmasıyla ortaya çıktı.

Petrolini'nin, 7 Ağustos'ta gizlice doğum yaptığı ve bebeğini öldürdükten sonra bahçeye gömdüğü tespit edildi. Bu korkunç olayın ardından genç kadın, hiçbir şey olmamış gibi ailesiyle New York'a tatile gitti. Soruşturma sırasında bahçede ikinci bir bebek cesedinin daha bulunması, olayı daha da karanlık hale getirdi. Yapılan DNA testleri sonucunda bebeklerden birinin Petrolini'nin çocuğu olduğu belirlendi.

HAMİLELİĞİNİ GİZLEMEK İÇİN KENDİNİ AÇ BIRAKMIŞ

Olayla ilgili detaylar ortaya çıktıkça daha fazla skandal gün yüzüne çıktı. Petrolini'nin hamileliğini gizlemek için kilo almamaya çalıştığı ve kendini aç bıraktığı öğrenildi. Bebeklerin babasının ise Chiara'nın eski erkek arkadaşı olduğu, fakat adamın hamilelikten haberdar olmadığı açıklandı. Savcı Alfonso D'Avino, Chiara'nın ailesinin ve eski erkek arkadaşının olayla ilgisi olmadığını belirtti.

Traversetolo Belediye Başkanı Simone Dall'Orto, "Bu aile bölgede iyi tanınan, ekonomik sıkıntısı olmayan varlıklı bir aile. Böyle bir şeyin yaşanması herkes için büyük bir şok," ifadelerini kullandı.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, bulunan ikinci bebeğin cesedine yönelik incelemeler sürüyor.