Nilüfer'de genç muhtardan mahalleliye 'Milli' jest!

Türkiye'nin Hollanda ile yaptığı çeyrek final müsabakasında mahalleye belediye tarafından gelmeyen dev ekranı Muhtar getirdi. Doğanköylülere, hınca hınç doldurdukları dev ekranın kurulduğu okul bahçesi adeta stat atmosferi yaşattı.

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2024 16:22
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2024 16:22

Euro 2024 Avrupa Şampiyonası olanca hızıyla devam ediyor. A Milli Futbol Takımımız çeyrek finalde Hollanda ile karşılaşırken Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyeleri çeşitli noktalara dev ekranlar kurarak vatandaşlara stat atmosferinde bu heyecanı yaşattı.

Nilüfer İlçesi Doğanköy Mahallesi'nde ise dev ekranı Muhtar Fedai Gül kurdu. Mahallelinin tıka basa doldurduğu Doğanköy İlkokulu bahçesinde, karşılaşma coşkuyla takip edildi. Kaybedilen maç sonrası açıklama yapan Muhtar Gül, "Milli heyecanı mahalle sakinlerimizin ayağına getirdik. Mahallemizde futbol tutkusu oldukça yüksek. Millilerimizin çeyrek finale çıkarak göğsümüzü kabartması ile biz de bu maçın topluca stat atmosferinde izlenmesi gerektiğini düşündük ve duyuruyu çıktık. Sağolsun hemşehrilerimiz de yoğun talep gösterdi. Futbolcularımız başabaş bir mücadele sergiledi fakat kazanamadık. Milli heyecanı mahallemize taşımaya her fırsatta devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.