Bursa için büyük buluşma! Neyi konuştular?

31 Mart 2024 Mahalli Seçimleri üzerinden 6 ay geçtikten sonra ilk kez 6'lı Masa bileşenlerinden Gelecek, DEVA, Demokrat Parti İl Başkanları özel bir yerde buluşarak kronik Bursa sorunlarını konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2024 18:17
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2024 18:17

Yeni dönem için hazırlanan raporla Gelecek Parti İl Başkanı Fuat Kadıoğlu'nun yapmış olduğu davetle DEVA Parti İl Başkanı Tayfun Öztürk ile Demokrat Parti İl Başkanı Çağrı Kaplan partilerinin yapmış olduğu fizibilite çalışmalarıyla buluşmaya katıldı.

Parti programının yoğunluğu nedeniyle özel buluşmaya katılamayan Saadet Partisi İl Başkanı Ali Osman Karahan'ın da görüşmeye telefonla iştirak ettiği öğrenildi.

Bursa'nın ana kademe meselelerinde Gelecek PartiSaadet PartiDEVA Parti ve Demokrat Parti yetkili birimlerinin düzenli aralıklarla bir araya gelerek komisyon raporlarının ortak paydada tartışılıp Büyükşehir ve İlçe Belediyeleri meclislerinde gündeme getirilmesi, vatandaşların eksikliklerini hissettiği konularda biran önce çözüme kavuşulmasını sağlamak ana hedef olarak belirlendi.

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri sonrası değişen Bursa haritası sonrası belediyelerin icraatlarının durması yada yavaşlatılması 4 partinin ortak hareket etmesi konusunda en büyük etken oldu. Önümüzdeki hafta içinde belediye meclis toplantısı öncesi il başkanları tekrar toplanarak basına bir bildiri sunması bekleniyor.