Bursa'da şoke eden iddia! Müdür yardımcısı kız öğrencileri ile alkol aldı

Bursa'nın Gürsu ilçesinde bulunan bir lisenin müdür yardımcısı olan E.A 3 kız öğrenci ile birlikte alkol aldığı iddia edildi. TÖBSEN Genel Eğitim Sekreteri Serkan Bebek, "Öğrencisiyle alkol alan müdür yardımcısına, olayı bilmesine rağmen gerekeni yapmaya müdüre sesleniyoruz!" diyerek açıklamada bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2024 21:54
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2024 21:54

İddialara göre Bursa'nın Gürsu ilçesinde bulunan bir lisede müdür yardımcısı olan E.A. 3 kız öğrencisi ile birlikte alkol aldı. Müdür yardımcısı E.A.'nın kız öğrencileri arabasına alıp gezdirdiği ve bara götürdüğü de iddialar arasında.  Edinilen bilgiye göre olay, kız öğrencilerden birinin o anlara ait fotoğrafları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşması ile ortaya çıktı.  Konu hakkında tepki gösteren TÖBSEN Genel Eğitim Sekreteri Serkan Bebek, "Pazartesi okulun velileriyle beraber okulun önündeyiz!" diyerek lisenin müdürü ve müdür yardımcısına seslendi. 

"BURSA İL MİLLİ EĞİTİM'DE SKANDALLAR BİTMEZ"

Serkan Bebek yaptığı açıklamada, "Bursa İl Milli Eğitim'de skandallar bitmez. Son bir buçuk sene içinde Bursa İl Mili Eğitim'de bir şube müdürünün, memuru taciz etme olayı mı dersin, daha yeni bir lisede öğretmenin öğrencisini istismar etme olayı mı dersin ya da bir müdürün, kadın müdür yardımcısının kapısını kırma olayı mı dersin... Bursa Milli Eğitim bünyesinde skandallar bitmiyor!" diyerek sitemini dile getirdi.

"ÇOCUKLARI KORUYACAĞIZ"

Serkan Bebek açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi: Bursa'da bir lisede müdür yardımcısı olarak görev yapan E... isimli müdür yardımcısının okulun öğrencileriyle okulun dışında alkol aldığı, arabasında gezdirdiği, kafe bar tarzı yerlerde öğrencilerle alkol aldığı bilgisi ve fotoğrafları sendikamıza ulaştırılmıştır.

Olayı öğrenen velilerin ise geçen hafta okul müdürüne durumu aksettirdiği müdürün  ise kimseye bir şey demeyin biz halledeceğiz dediği fakat bir haftadır bu müdür yardımcısının hala aynı okulda göreve devam ettiğine yönelik iddialar sendikamıza ulaşmıştır.

Eğer müdür olayı öğrenir öğrenmez gerekeni yapmadıysa bunun hesabını hukuki olarak soracağız! 

Velilerin bizlere emaneti olan öğrencilerle alkol alan kişiden çocuklarımızı koruyacağız!

Hiçbir öğrencimizin şiddete, tacize, istismara maruz bırakılmasına asla müsaade etmeyeceğiz, istismara karşı sessiz kalmayacağız.

TÖBSEN Genel Eğitim Sekreteri Serkan Bebek 21 Ekim Pazartesi günü 16:00'da okulun velileri ile beraber okul önünde açıklama yapacaklarını belirtti.