Bursa'da Osmangazi Kent Konseyi binası açıldı

Osmangazi Kent Konseyi'nin yeni binasının açılış töreni düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2024 16:50
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2024 16:50

MERVE DENİZ EKİCİ / BURSADA BUGÜN

Osmangazi Kent Konseyi, yeni binasına kavuşuyor. Osmangazi Kent Konseyi binasının açılışı Gurabahane-i Laklakan'da gerçekleştirildi.

Gerçekleşen törene Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Osmangazi Kent Konseyi Başkanı Fatma Çil Yılmaz, CHP Osmangazi İlçe Başkanı Cengiz Çelikten, CHP Bursa Gençlik Kolları Başkanı Berkcan Bora Bursa Kent Konseyi Başkanı Ertuğrul Aksoy ve CHP Bursa Kadın Kolları Başkanı Fatma Özgür katılım gösterdi. 

"OSMANGAZİ İÇİN ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ"

Osmangazi Kent Konseyi Başkanı Fatma Çil Yılmaz, "Kent konseyleri politikaların ve katılımcı demokrasi  açısından önemli bir göreve sahiptir. Bütün Osmangazi'yi buradan temsil edeceğimize ve çalışacağımıza söz veriyoruz. Kent hakları, sadece eğitim ve sağlıktan eşit yararlanması değildir. Yaşadığınız kent için gelecek adına söz sahibi olmak demektir. Karar alma mercilerinin şeffaf karar almalarını sağlamaktır" açıklamalarında bulundu. 

"OSMANGAZİ KENT KONSEYİ ÇALIŞMALARINI ARTIK DAHA AKTİF SÜRDÜRECEK"

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, "Fatma başkanımız ve yönetimiyle Osmangazi Kent Konseyi bundan sonra daha aktif süreçler içerisinde olan, Osmangazi faydasına yapılacak işlerde olacak yapılanmadır. Osmangazi Kent Konseyi projeleri ve ürettikleriyle daha aktif olacak, Osmangazi'ye yakışır projelerle kenti birlikte inşa edeceğiz" şeklinde konuştu.