Bursa'da motosikletli genç, bisikletli çocuğa çarptı!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde lise öğrencisinin kullandığı motosiklet, küçük yaştaki bisikletli çocuğa çarptı. Kazada bisikletli 13 yaşındaki çocuk ile ona çarpan genç yere düşerek yaralanırken, motosiklet sürücüsü yaralı bir şekilde kaza yerinden uzaklaştı.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2024 17:20
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2024 17:20

Kaza bugün saat 16.15 sıralarında Muradiye Mahallesi EML lisesi caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre okul çıkışı motosiklet ile cadde üzerinde seyir halinde olan 16 yaşındaki E.Ş isimli lise öğrencisi iddialara göre sokak üzerinden caddeye çıkan 13 yaşındaki bisikletli bir çocuğa çarptı. 

Çarpışmanın etkisi ile bisikletli çocuk ile motosiklet sürücüsü genç yere düşerek yaralanırken, olay yerine kazayı görenlerin ihbarı ile sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı bisiklet sürücüsü çocuk burada yapılan ilk müdahale sonrasında Orhangazi Devlet Hastanesi acil servisine sevk edildi.

Olayda motosiklet sürücüsü genç ise kaza yaptığı motosiklet ile yaralı bir şekilde olay yerinden uzaklaşırken, sonrasında kendi imkanları ile hastaneye gittiği öğrenildi. Kaza ile ilgili polis ekiplerince başlatılan soruşturma sürüyor.