Bursa'da kaldırım tamamen kapatıldı!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, en işlek caddelerden biri olan Yalova caddesi üzerinde yapımı devam eden bir inşaat nedeniyle kaldırımın tamamen kapatılmış olması, yaya trafiğini olumsuz etkiliyor. Özellikle okul çıkışları daha da yoğun olan noktadan geçemeyen vatandaşlar yola çıkmak zorunda kalınca, bu durum yine yoğun araç trafiği ile birlikte olası kaza riskini ortaya çıkarıyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2024 11:46
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2024 11:46

FATİH MISIR / BURSADA BUGÜN 

Orhangazi'de zaman zaman gündeme gelen kaldırım işgalleri vatandaşların tepkisini çekmeye devam ederken, kentin farklı noktalarında yapımı devam eden inşaatlarda Orhangazi Belediyesi'ne işgaliye bedelini ödeyip kaldırımları kapatabiliyorlar.

Bu durumun bir örneği ise Orhangazi'nin en işlek caddelerinden biri olan Yalova caddesi üzerinde yaşanıyor.

Örneksüt olarak bilenen kavşakta yapımı devam eden bir inşaat tarafından kaldırımın tamamı kapatılırken, cadde de yürüyen vatandaşlar o noktaya geldiklerinde ne yapcağını şaşırıp mecburen yola inmek zorunda kalıyorlar.

Daha çok okul çıkışları ile akşam saatlerinde ciddi anlamda yaya ve araç trafiğinin olduğu noktadan geçemeyen vatandaşlar ve öğrenciler yola çıkınca bu kezde gelen araçlar nedeniyle kaza riski ile karşı karşıya kalıyorlar.