Ağıralioğlu'nun kurduğu Anahtar Parti siyasi yolculuğuna başladı

Yavuz Ağıralioğlu kuruculuğunu üstlendiği yeni siyasi hareketin vizyonunu, misyonunu ve gelecek hedeflerini paylaşıyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2024 14:39
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2024 14:39

CEREN SÜMBÜL / BURSADA BUGÜN

İYİ Parti'den istifa eden 27. Dönem İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun kurduğu yeni siyasi partinin kuruluş dilekçesi İçişleri Bakanlığı'na teslim edildi. Ağıralioğlu yeni siyasi hareketi olan Anahtar Parti'nin vizyonunu, misyonunu ve gelecek hedeflerini Ankara'da açıklıyor. 

Başta Bursa olmak üzere Türkiye'nin birçok ilinden vatandaşlar Ankara'ya gelerek parti tanıtımının yapılacağı günde Ağıralioğlu'nu yalnız bırakmadı.

"MEMLEKET MÜCADELESİ BAŞLATIYORUZ"

Yavuz Ağıralioğlu lansmandan önce dışarıda bekleyen vatanadaşları selamladı. Ağıralioğlu, "Siz milletin yarınlarını inşa edecek olanlarsanız. Millet dertli dertli düşünürken milletin yarınlarını inşa etmek için çalışan kadrosunuz. İkinci yüz yılına girdiğimiz cumhuriyetimizde bu çileleri hak edecek bir millet olduğuna inansaydınız buraya gelmezdiniz. Beraber bir memleket mücadelesi başlatıyoruz. Bir parti kavgasına değil bir memleket sevdalılığına giriyoruz. Bize vatanın nasıl bırakıldığını biliyoruz. Vatanımızı hiçbir dünya heveslisinin oyuncağı etmeyeceğiz" şeklinde konuştu.

AYRINTILAR GELİYOR...